Blogg gratis Logga in

Tinas blogg

15 Maj, 2007


Yrsel

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 15 Maj, 2007 09:51
Vaknade idag med världens yrsel, känns som om jag hade varit ute igår, vilket jag verkligen inte varit. Antagligen kommer denna yrsel utveckla sig till en fullskalig migrän, vilket den brukar göra. Att vara yr är bland det äckligaste jag vet. Kan vara mina mediciner som spökar också, där står det att yrsel är en vanlig bieffekt. Äckligt iallafall!
Nu har jag varit ute med agneschka som rullade sig i maskrosor så hon var typ helt gul när vi kom in. Fick ta och bada henne. S ringde klockan 8.03 och hade en glad nyhet så idag är jag väldigt glad!
Tre veckor: Barcelona trip! Tre förvirrade själar ska ta sig till storstaden och parta, shoppa och kramas med Mary P. Helst också ta en trip till stranden.
En och en halv vecka: Bröllop. Jag ska på bröllop, inte det vanligaste. Har ju köpt en rosa femtiotalsklänning med svarta blommor, men nääääääää, nu börjar jag känna att jag vill ha något annat. Helst något blommigt. Kanske i blått?
En vecka: Mindre än en vecka tills det är dags för att sluta Komvux.
Nu väntas plugg, följt av de sista två proven, följt av fika med M och sen Desperate date hos E. Hasta la vista!Kommentarer

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog