Blogg gratis Logga in

Tinas blogg

27 Mar, 2007


Den perfekta dagen

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 27 Mars, 2007 11:14

Igår var jag riktigt sur och bitter. Blir lite så ibland. Men sen kom mina härliga väninnor (ja, igår var vi väninnor när vi pratade barn, billig köttfärssås och förlovningar) och så blev allt mycket bättre. Tycker verkligen om mina väninnor, de är så söta.
Idag har dagen börjat bra. Solsken, fick reda på att jag inte ska göra provet (buuhu), varmt, snäll J... Ja, hittills har allt varit bra. Plus att Mary P hade skrivit till mig. Lite rörd blir jag, saknar henne så!
Om denna dagen ska bli den bästa hoppas jag att den fortsätter såhär:
Jag får en miljard energi och skriver klart alla mina arbeten på en kvart.
Agnes är snäll mot mig, och är den snällaste hunden som aldrig piper.
All tvättid har avbokats till förmån för mig, så att jag kan tvätta hela eftermiddagen och torktumlaren har börjat funka igen.
J ringer ifrån jobbet och säger att maskinen har lagts ner och att han kommer hem. Väl hemma röjer han hela lägenheten kliniskt ren och gör sedan en god non-alcoholic drink till mig, för att jag är så snäll.
Jag och Agnes (och ev. J) åker till stan, möter S och köper grillmat. Kassörskan tar inte betalt och ger oss på köpet tio Trisslotter, alla med vinst. Vi vinner massor av pengar som vi slösar upp på resor och annat skoj. Lite skänker vi till Rädda barnen, karma.
E har satt grillen på högsta volym när vi kommer dit och vi grillar en smärtfri grillning. Vi tjejer sitter och skvallrar och skrattar, medan karlarna grillar och är brunstiga.
Helt plötsligt inser vi att det är lördag och vi ska på fest!! Och in kommer ett designteam och gör oss iordning till tusen. Sen festar vi natten lång, utan att missa Desperate. Och jag blir helt lagom beruschkad. Och imorgon vaknar jag utan ett enda uns av bakfylla och går och spenderar min nyvunna Trisslottsvinst i stan.
Vilken perfekt dag! Men den blir nog bra,även om inget av detta slår in.
Kommentarer

  1. det låter som en bra dag, får man vara med?...från din vännina som är bara lite långt bort

    Skrivet av Mary — 28 Mar 2007, 11:29

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog