Blogg gratis Logga in

Tinas blogg

16 Mar, 2007


Trötter

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 16 Mars, 2007 22:49

Hemma igen efter min och Ms fika. Riktigt skoj att träffas igen! Utbrast i många sköna skratt + att jag (jag?) åt en kycklingssallad som var himmelsk. Brukar annars välja typ en bakelse framför en måltid, men var så sugen på denna sallad att jag svulstade i mig allt! Och det var gott. Sen fick jag nästan lite för gott samvete över att jag ätit sallad och köpte en jordgubbsbakelse till efterrätt. Mumsfilibaba!
Nu är det regn och rusk ute. Men det finns tre saker som gör att jag inte bryr mig ett piss om det:
1) Det är lördag om typ en timme. Och lördagkväll gäller det! Los Gruvos and the shaking butts.
2) HM lanserar en ny, lite lyxigare linje. Och jag hoppas att den kommer online eller till stan för det fanns många saker jag tyckte om.
3) Marc Jacobs (min favoritdesigner utöver Pucci - och nej, jag har inte råd att köpa någonting av deras kollektioner för jag är alldeles för fattig, men det är underbart godis för mitt öga) släpper en ännu billigare kollektion. Billigare och billigare...men kanske kan man köpa något nååååågon gång. drömma kan man alltid.
Plus en glad grej till: shoppade ett par hallonröda sommarskor och en liten söt kavaj i kaki idag på HMs hemsida. Ja a a, det var jag väl värd? Har blivit rätt mycket shopping denna månaden, men jag har sparat massa pengar och har buffrat upp inför våren. Jag hade ju aldrig köpt det om jag inte hade råd. eller kanske?
S - tomorrow it's Samba Sambero för hela slanten!
Kommentarer

  1. Måste bara påpeka mitt eget inlägg. "För fattig" borde strykas, jag är helt enkelt bara normal och tycker det är absurt att lägga så mycket pengar på ett klädesplagg när jag kan få 100 för samma peng. Så nu vart de sagt.

    Skrivet av Tina — 16 Mar 2007, 23:03

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog