Blogg gratis Logga in

Tinas blogg

08 Mar, 2007


morgonstund har guld i mun

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 08 Mars, 2007 10:19

Morgonstund har guld i mun. Nej, knappast. Jag är så nervös inför mitt arbete, jag kan inte koppla av, så jag gick upp i ottan för att skriva lite mer på det. Ska sitta och fixa nu fram tills två ungefär, då ska jag åka till Stadsbiblioteket och forstätta. Sen ikväll ska jag träna. Uuuuuh. Men jaa, det blir nog skoj.

Hipp hurra för S som äntligen hittar lite bättre och närmre utbildningar än Stockholm! Jag för som vanligt min egenstartade kampanj att försöka få hem alla hit igen, men som vanligt nappar ingen. Kanske behöver muta dem lite?
Två dagar: Årets bästa dag? Jaa för mig iallafall - Melodifestivalen!
Nio dagar: Tills vi ska gå ut. Känns som om det var en evighets sen. Men det var ju faktiskt bara två veckor sen. Men då var vi ute i sthlm så det räknas inte. Vad ska man ha på sig då? Funderar på min kjol med hängslen, men då vill jag ha något fint därunder.. Kanske ska gå på S linje, med lite glitter och glamour? Finns ingen som älskar glitter och glamour och badbomber som hon!
Kommentarer

  1. BAdbomber rules! Jackan ligger under filer på min blogg! Fy fan vad töntiga vi är. + att nu kommer jag att lägga upp en massa bilder. Hoppas att du samtycker!

    Skrivet av Los Grouuuva — 08 Mar 2007, 20:40

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog