Blogg gratis Logga in

Tinas blogg

10 Dec, 2006


Hjälte

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 10 December, 2006 16:11
Jag måste faktiskt erkänna att jag har en ny idol och det är faktiskt Christer Fuglesang. Inte bara för att han är världshistoriens förste svensk uppe i rymden, utan för att han har en fantastisk förmåga som inte jag har: tålamod. Det beundrar jag!
Så det var med lite småtårar i ögonen jag lite vindögt kollade när Discovery lyfte imorse och någonstans inom mig väcktes en ny dröm: "Fan jag ska nog bli astronaut"... Jojo... Det blir nog bara en dröm, eftersom jag är livrädd för (allt) att flyga så blir det nog ingen rymdfärja för mig inte... men en dröm. Heja Christer!


Kommentarer

  1. Hahaha. det var nog det roligaste jag har hört. Undra om de andra astronauterna uppskattar att du var 3dje sek. kollar om vingen sitter kvar. Hahaha! men som du sa, drömma kan man alltid. Jag hinner ju inte till nobelfesten eftersom jag ska jobba. annars hade jag ju gått!

    Skrivet av Sofia the mighty — 10 Dec 2006, 16:48

  2. Nej, jag hade nog inte blivit en speciellt bra astronaut. Skrikit för mitt liv, och som du sa kolla vingen var femte minut, eller gå på toaletten stup i kvarten. Förresten hur går de på toaletten i rymden?? Spänner de fast sig eller???? Tåls att ta reda på... Tina - el astronauta

    Skrivet av Tina — 10 Dec 2006, 18:27

  3. Du Tina toalettbesök i rymden behövs inte, det blir blöja med vingar fattar du väl!

    Skrivet av marg — 10 Dec 2006, 20:46

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog