Blogg gratis Logga in

Tinas blogg

20 Nov, 2006


Voila!

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 20 November, 2006 11:59

Nu är jag tillbaka. Efter många om och men, men nu sitter jag hemma iaf. Trött. Det är jobbigt att vara i Paris, men ack som jag älskar den staden!

Mest intressant: Pere Lachaise kyrkogården. Så stor, så vacker, så annorlunda. Såg bla Edith Piafs, Molieres, Jim Morrisons, Oscar Wildes och Chopins gravar.
Vackrast: Utsikten från Sacre Coeur (hur det nu stavas). Med croissanter i handen och strålande solsken blir det inte så mycket bättre!
Mest oväntade: Att vi på en fransk club helt plötsligt får höra Boten Anna. What are the chances?
Bäst shopping: Rue de Rennes. Blandade butiker och man får verkligen sålla för att hitta något. Men här fyndade jag en mysig tröja i rött från något franskt märke, underbart söta skor för 150:- och ögonskugga i från Pimpkie för bara 19 kronor. Utöver det köpte jag en nyårsklänning i sammet med guldspänne, kjol med hög midja, smink på Sephora (deras foundation är bäst!) & en tavla. Allt för under 1100 kronor. Så inte behöver man åka till Paris för att slösa allt för mycket pengar? Men jag var ändå tvungen att gå in på Louis Vuitton, men jag har aldrig känt mig så malplace som där.
Sorgligast: Att jag tappade bort min mössa som hängt med i åratal när vi var ute och festade med våra kompisar. Sofia tappade även sin sjal som lika länge varit hennes signum.

Hursomhelst, jag älskar Paris! Och vi planerar redan för nästa resa.. Men det får bli när min vovve blivit lite äldre. Hon kommer nästa helg!! Au revoir!
Kommentarer

  1. Nu har jag vandrat runt i Paris kul, men jag behöver hjälp! Ha det bra ! Kram!

    Skrivet av mormor — 21 Nov 2006, 09:28

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog