Blogg gratis Logga in

Tinas blogg

25 Apr, 2006


Fortfarande snörvlig

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 25 April, 2006 11:37
Hostan har kommit och gått hela natten, och jag har haft lite problem med att sova. Mår bättre idag, men är fortfarande jättehes, hostig och framförallt förkyld. Har därför legat hela morgonen och blandat Nyhetsmorgon med "The truth about diamonds" som jag ska vara klar med på torsdag. Nu har jag städat lite i lägenheten och snart ska jag ringa Julia och fråga om hur vi ska göra angående Egypten. Troligen åker vi dit iallafall, men det blir nog en liten funderare i allafall.
Ska åka och handla idag och köpa nya numret av Glamour som jag såg hade kommit ut. Har anmält mig till att prenumerera på tidningen, men antagligen får jag nästa nummer i brevlådan.
Snart, snart kommer min älskade kofta som jag väntat på i evigheter. Var inne på HM idag och tittade runt lite. Är sugen på något rött. Men hittade inget i min smak. Kanske hittar något på Eurostop idag. Men jag har mycket kontrollerad budget denna månad, så det blir inte mycket shopping. Inget i princip. Nähä, nu ska jag fräscha till mig innan min karl kommer hem. Hej hej!


Kommentarer

  1. Ja du fortfarande vatten finns inget bättre o det hjälper både utan o innan, sov gott i natt utan hosta! Nallekram!!!!

    Skrivet av mormor — 26 Apr 2006, 20:38

Lägg till en kommentar
 authimage
Powered by pLog