Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Fullt ös

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 23 Augusti, 2007 10:50
Nollningen har idag pågått i sju dagar. Jag har missat två av dessa, för jag orkade inte hela tiden. Idag regnar det, så jag ska inte gå förrän i eftermiddag eftersom Agnes heller inte kan vara själv hela dagen. Hon har btw fått ett spel och rullar sig i sängen nonstop. Insnurrad i ett täcke.
Nollningen har faktiskt varit roligare än jag trodde. Igår var det melodifestival och vi vann! (På lärarnas eget sätt). Ikväll är det nollepub och jag ska självklart dit. Förutom nollningen känns det också som jag har hittat rätt. Tror detta kommer bli bra! Har inte träffat min man mer än fyra timmar sedan i söndags. Saknar han lite granna. Puss!
Headache

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 15 Augusti, 2007 14:19
Igår kväll visste jag att det skulle bli ett migränanfall idag. Och jajamensan, visst kom det när jag vaknade. Nu börjar det övergå till vanlig huvudvärk, men jag kan fortfarande inte äta och ser inget på sidorna. Ska nog inte sitta vid datorn.. Imorgon nollning. Snart börjar skolan (aka the life) igen.Soldag = tvättdag

Vill ha, vill ha — Skrivet av tiiina @ 14 Augusti, 2007 11:13
Alltid denna tvätten! Blir gaaaalen. Idag är det återigen soldag, och jag har för andra gången på en vecka lyckats att klubba in en ordentlig tvättdag i vår alldeles för överfulla tvättstuga. Inte så lätt att få tvättid när man bor med barnfamiljer i samma hus, och jag förstår ju att de är i större behov av att tvätta än oss. Men varför, måste jag alltid pricka in de sämstaste dagarna att tvätta? Vill ju bli klar med allt innan nollningen, så att man slipper tänka på tvätten då. Orkar egentligen inte alls vara med på nollningen, enbart med för att E är det. Vi kommer säkert ha skoj, men jag orkar inte rulla i gräs och så.
Vill ha Elin klings kofta. NU!
Last days of freedom

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 13 Augusti, 2007 15:28
Om några dagar börjar skolan igen. Och jag orkar inte! Fem och ett halvt jädra år tills man är klar med sin utbildning, ussh vad har jag gett mig in på? Men det är ju det jag vill göra. Idag ska jag jobba på fotbollen, sen ska jag och J se "Simpsonsfilmen". Såg förövrigt en bra film häromdagen.
Lördagen var fylld med J:s jobbarkompisar, mina tjejkompisar och dans. S petade på fel person, en väldigt rolig historia! JL stod och hoppade och var utelåst i typ en halvtimme och JE blev uppraggad av en annan man. Alltid lika spännande kvällar. Nu kommer söstra mi och mor. Ciao!
The sun is shiiiiining!

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 07 Augusti, 2007 11:02
Happy thoughts, happy thoughts! Solen skiner, bikinin är på och nu väntar jag enbart på att solen ska anfalla min balkong. Jag hade ju jättegärna velat åka till stranden, fast när jag tänker efter så hade jag kanske inte velat det: sand, äckliga djur, äckligt vatten, äckliga kladdiga barn som äter kanelbullar fulla med sand, bikiniångest, måste raka benen lite noggrannare. Äääsh, sommaren är snart slut. Vad gör det om jag är lite vit (läs: genomskinlig). Sen ska jag ju faktiskt tvätta. Drog ner min hundra kilos påse till tvättstugan igår bara för att upptäcka att det var fel dag. Sisådär kul. Det är den sjunde idag va?
Indiska har öppnat webbshop. Kan nog bli kul när den är lite mer utvecklad. Och idag fick jag mitt paket från HM. Me like!
Tillbaks

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 06 Augusti, 2007 11:31
Då vart Js och min gemensamma semester slut. J begav sig till jobbet halv fyra i morse, själv sluddrade jag vidare till halv nio. Tittade ut genom fönstret, såg det underbara vädret och gick en lång promenad med agnes i alldeles för varma kläder. Nu väntar jag på: 1) att det ska bli sol på min balkong, brukar komma runt tolv 2) att J ska komma hem så att vi kan äta. Hungrar ihjäl! Ieftermiddag ska jag nog åka till Mary P, lyssna på hennes skvaller och sen ska vi sola i hennes trädgård. Ikväll hoppas jag det blir fika.
Var i Gbg i helgen. Så lite shopping att det nästan är deprimerande. E handlade jättemycket, jag köpte en tshirt med en giraff på och en (alltid) kofta från Zara. Byebye!
4 månader

Tripping — Skrivet av tiiina @ 01 Augusti, 2007 15:36

Idag är det fyra månader kvar tills vi åker till Dominikanska. Och det är fyra låååånga månader kvar. Orkar liksom inte riktigt vänta ännu. Men nu ska jag först till Gbg i helgen, och ska försöka hinna till sthlm i september. Och jag hoppas jag kan det.

Hunden har allergi. Vad är lite oklart. Har det inte blivit bättre om en månad måste hon äta kortison eller göra en biopsi. Inte skoj, och ack så dyrt. Men hon är värt det allt!!
Nu: Prov med los doggos. Ciao bella!
Powered by pLog