Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Jackie Brown och popkorn

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 06 Juli, 2007 22:56
Jag och J sitter och kollar på Jackie Brown, som faktiskt är bra. Väldigt suprising då J brukar ha top tre de sämsta filmtipsen. Idag har annars gått åt till att plugga en massa, läsa och fick ett väldigt trevligt besök av mamma. I en påse hade hon lagt ner lite godbitar hon köpt: en jättefin vitsvart klänning, ett svart linne, två par leggins och ett par haremsbyxor som är det allra bästaste att mysa i. Näää, nu börjar filmen igen. Imorgon - girls night out!Dagen är räddad!

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 06 Juli, 2007 12:21
Vaknade klockan sju av mig själv. Gick ut med hunden i det förbannade "sommarvädre" (läs:regn eller kallt). När jag kom in igen lade jag mig framför teven och suckade och stönade över denna dag. Det är fredag, jag har en tenta som ska in om en vecka, alla jobbar, det är tråkigt väder... allt var bara blääää! Somnade om till halv tio, sen gick jag åter upp.
Iallafall, dagen var bara kass så jag satte mig och började skriva in på min tenta (hann göra en fråga igår) när jag insåg att det var faktiskt ganska kul att skriva. Och sen - tadaaaaa - kommer äntligen min ELLE prenumeration nerdimpande. Jag beställde den i...tja, mars. Iallafall - bättre sent än aldrig. Så nu är dagen räddad - plugg och läs!Powered by pLog