Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Sommarväder?

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 27 Juni, 2007 17:09
Sitter och tjafsar på halvtskoj/halvt allvar med J, angående om han verkligen behöver dammsuga i sovrummet som jag tjatat på honom i tre dagar att göra eller inte. tycker faktiskt att vi ska göra hälften, hälften när jag jobbar. Annars om jag bara är ledig kan jag göra allt, men nu har jag haft massa i skolan plus jobbat extra.... då får han faktiskt hjälpa till!
Utanför forsar regnet ner. Trevliga sommar. Och iallafall tills på söndag ska det vara sådanthär fantastiskt väder. Jag vill ha sol, sol, sol och kjol. Inte stövlar.
Orkar inte skriva mer.
Mitt sommarlov

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 25 Juni, 2007 13:58
Jag har då sommarlov, med undantag för sommarkursen jag läser på högskolan. och jag har aldrig varit så här uttråkad i hela mitt liv! Det finns ingenting att göra!!!! Jag såg ändå fram emot en hel sommar (så gott som) att vara ledig, eftersom jag sen ska sitta i skolbänken ytterligare 5,5 år och då ville jag bara ta det lugnt denna sommaren. Men det är så tråkigt att bara gå hemma. Nu har jag varit ledig i typ två veckor, med diverse inhopp på jobbet och plugget. Jag ligger flera lektioner före i min kurslitteratur för jag har haft så lite att göra. Jag orkar inte kolla på tv för då tråkar jag ut mig. Och när det varit som allra finast väder har jag snorat som en gris och inte kunnat vara ute. Jag hatar denna sommaren! Give me december. NOW!!Äntligen

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 21 Juni, 2007 23:09

Sitter hos mina svärföräldrar in the Hood och kan äntligen nå ut på internet igen. Först har mitt eget internet hemma blockat mig från att gå ut på bloggsite, och sedan har min karl börjat installera massa grejer till sina jädrans spel så det har inte funnits någon möjlighet för mig att gå in på internet.

Barcelona. Ja, vart ska jag börja. Jag ÄLSKADE den staden och jag kommer verkligen att återvända dit. Allra bäst var ju besöket hos Mary P, vilken lägenhet hon hade by the way. Det enda negativa jag kan säga om Barcelona var att alla butiksbiträden var otrevliga. Annars älskade jag den! Shoppingen, stranden, sightseeingen, maten, atmosfären..... Kommer definitivt återbesökas. Nästan snäppet bättre än Paris.

Nu väntas midsommarfirande imorgon här in the Hood. Inhandling klart, bara dukning och alkoholkonsumering som ska fixas. Ha en glad midsommar alles!

26 grader varmt

Tripping — Skrivet av tiiina @ 06 Juni, 2007 10:01
Pratade en snabbis med Mary Poppins igår. Igår var det 26 grader varmt. Egentligen hade vi också 26 grader här med, men det känns mer som om det är varmare nere i Barcelona. Ikväll åker vi! Allra roligast ska det bli att träffa Mary och se hur hon lever där nere. Kanske kan jag övertala henne att flytta hem?? Knappast....
Kommer att sakna Agnes så mycket! Och min älsklings J, men vi pussas igen på måndagkväll. So long!
Resfeber

Tripping — Skrivet av tiiina @ 05 Juni, 2007 13:28
Jajamensan. Imorgon klockan 16.30 (17,15 troligtvis eftersom vi åker med E och JE) bär det av till Sturup för sedan vidare till Barcelona. Har en härlig resfeber, helt yr. Har suttit och glott på internet hela dagen bara för att ha något att göra. Ska klippa mig sedan, fixa intyg osv.osv. Växla pengar får inte förglömmas!!!!
Herregud, min tredje trip på ett år, första utan Agnes. Förra juni åkte jag och älsklingen med två Stockholmingar till Egypten, i november var jag och S i Paris och nu alltså Barcelona. Har även hunnit med två Sthlmsbesök och ett Thnbesök på detta året. Jag har ingen ekonomi! Och den 1december far vi till Dominikanska! Och jag som är flygrädd och allt.....

Två dagar!

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 04 Juni, 2007 11:56
Om två dagar beger vi oss till Barcelona! Det ska bli oerhört skoj! Talade med Mary Poppins igår, hon ska ha fest på lördag där hennes kompisar kommer också. De kommer från Mexico, Chile, Spanien osv. så det ska bli mycket skoj. Annat vi ska göra är att åka turistbuss, kolla på Marys skola, shoppa, gå på fin nattklubb, sola och E ska vaxa sina ben. =)
är så glad att jag inte behöver jobba idag. har hur mycket som helst att göra. Ska klippa mig imorgon btw. MAX fyra centimeter.
Livet blir aldrig som man tänkt sig

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 03 Juni, 2007 21:59
Har precis sett en dokumentär på SVT om en gymnasieklass som de följer upp vart femte år och ser hur deras liv och drömmar blev. Några hade blivit och en del av det de trodde de skulle göra, men andras liv hade verkligen blivit helt annorlunda. och det är sant, det blir inte riktigt som man har tänkt sig. När jag slutade nian för sex (eller är det sju?) år sedan trodde jag att jag skulle bli journalist eller något och att jag absolut inte skulle bo kvar här. Jag trodde aldrig att jag skulle bli kär i min killkompis och flytta ihop med honom, skaffa hund och flytta till utkanten av stan. Jag trodde aldrig för ett år sedan när jag sökte in på högskolan att det skulle sluta med att jag bara gick ett halvår för att gå tillbaka till Komvux för att sedan, som ett tecken från ovan, söka till det jag ville göra för ett år sedan tack vare att de ändrat behörigheterna. När jag var liten trodde jag att jag skulle bli framgångsrik (inte kändis - det har jag aldrig velat bli) och att jag skulle bott utomlands och dittan och dattan. Nu vill jag inget av det, kanske bo utomlands när jag är äldre. Frågan är hur livet kommer se ut om tio år då? Är jag gift? Kanske. Har jag barn? Ett litet i så fall. Bor jag här? Ja. Om tio år är jag säkert därför skild, fembarnsmamma och bor någon annanstans. Varför? Jo, för livet blir aldrig som man har tänkt sig.. Och det är ju det som är så himla skoj!
Doggy prov

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 02 Juni, 2007 14:29
Har jobbat hela veckan, vilket är bra, men lite stressat har det varit eftersom jag har haft prov med Agnes idag. Det gick sådär på provet. Vi misslyckades på det vi kan bäst: inkallning utan störning (fick MVG på inkallning med störning) och gå fint vid sidan om. Att vi inte klarade inkallningen köper jag, för då stack hon efter det att hon hade kommit till mig. Men hon gick jättefint vid sidan om mig och jag kände: det här fixar vi och var jätteglad. Men då sa kärringen att det inte var alls bra. Jag och alla andra blev förvånade, likaså J som satt och tittade. Jaja, skit samma. det är bara att göra om det. Det andra fick vi MVG på, så det är ju bara två saker och just det, fick VG på ligg så det måste vi också göra om. Jag är stolt ändå.
Ikväll ska jag tvätta till Barcelona och ska nu ringa Mary P och fråga hur vädrets makter är där nere för att kunna packa på det mest ultimata sättet. På onsdag åker vi!!!!


Powered by pLog