Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Minimadonna?

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 30 Mars, 2007 17:18

Fick precis mitt paket från HM, där jag beställt en vit baseballjacka ifrån Madonnas kollektion. Köpte den i min vanliga storlek 36, men jag trodde alltså att de skämtade när den var ungefär midjekort, och satt på mig som en storlek 32! Jag blev väldigt upprörd, den var så ful på mig. Plus att det var massa fula små töntiga M på dragkedjorna. Ussh! Näääe! Retur genast!!

Nu ska jag snart gå och hämta paket nr 2, där mina skor och en kavaj ligger och fiser. S har precis gått, vi har fikat och varit ute lite. Nu ska jag snart påbörja köttfärssåsen innan J kommer hem. Hajsvajs!

Fredagslista v. 13

Inne/ute — Skrivet av tiiina @ 30 Mars, 2007 10:31

Bäst i veckan: Vädret! Utan några som helst tvekningar, är det vädret. Även om jag som vanligt varit lite bitter, har ändå det fina vädret fått mig på liiiite bättre humör. Och det är mycket roligare att stiga upp ur sängen och rasta hunden, när man inte behöver se ut som en Michelingubbe.

Sämst i veckan: Mina utslag är tillbaka. All over the body. Vad det är har vi inte klargjort, varav doktor Mugg besök på måndag.

Vill ha, vill ha: Jag har investeringsstopp, men jag drömmer min bort ändå. Denna topp från asos hade jag älskat, ett par schyssta basketkängor a la S's urtjusiga och ett par nya jeans som Moder Jord har lovat mig som julklapp, något jag inte utnyttjat ännu. Dags för det.

Musik: Beyoncés och Shakiras duett. Vem är vem?

Händelse: Gekåsbesöket imorgon! Alltid lika roligt, mitt och Ju's vanliga träffar där. Samt inflyttningsfest, men vad köper man?

Bäst: Skattebeskedet!

Vill ha inför sommaren: Bruna ben, prickfri kropp, snygga strandskor, nya solglasögon (ser ut som Matrix i mina).

Nej, nu ska jag söka fakta intensivt. Sen ska jag kanske ringa och väcka S. Hon har ju ändå fått en lägenhet!

Final!

Filmtips — Skrivet av tiiina @ 30 Mars, 2007 09:09
Åååååååååh! Ikväll är det Let's dance final! Ja, jag vet - men jag är en sucker för tv. Hoppas Tobbe vinner.
igår satt jag och E och pluggade heeeela dagen lång tillsammans, utan att glo på TV. Sen gick E och tränade och jag passade hundarna som var hur snälla som helst. Sen såg vi på Life of Brian, sjukt bra.
Nu har jag investeringsstopp tills Barcelona. Lite bitter över att inga av mina kläder har kommit ännu. Var är min kavaj? Var är min jacka? Var är mina skor? I Barca ska jag köpa mycket. För billig peng. Det får Mary hjälpa mig med. Hon är en fena på att alltid komma undan med billiga fynd. Uuuh, nu fick jag Maryabstinens.
Eftersom jag pluggat så bra igår, ska jag bara repetera lite idag, skrapa fram fakta till mina 3 arbeten som ska vara inne nästa vecka, kanske träffa några Sthlmare och ladda för underbara Ullaredsbesöket imorgon.


Powered by pLog