Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Runawaydog

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 15 Mars, 2007 20:01

Kom precis hem ifrån ett svettigt pass på gymmet med dans. Varför jag går på det kan man undra när jag ser mig själv i spegeln. Okej att det är Afrikainspirerat, men jag liknar verkligen en struts. Med putmage. Men helsike vad roligt det är! Roligaste träningen någonsin. Men nu får jag vänta en hel vecka tills nästa pass. Puhuu.

Innan jag skulle åka gick jag och Agnes ut och gick. Jag släpper alltid henne lös om vi går i skogen, eller på ängen, för jag litar på henne så mycket att jag vågar det. Fram tills nu. Hundskrället fick syn på en ekorre eller något och sprang rakt in i det tjockaste av buskage. På andra sidan buskaget var ett hus, därefter en väg. Och jag såg inte hunden eller hörde henne. Jag skrek och skrek, men ingen hund kom. Efter en fem minuter kom hon och som jag skällde på henne! Jag var vansinnig. Sen gick hon fint hem i sitt koppel och lyssnade på vartenda ord jag sa och fjäskade riktigt mycket. Så nu är hon snäll igen. Men ack vad rädd jag var!
Snart kommer J. Då ska vi äta. Riiiiktigt hungrig. No more blogg for today.

Ååååh!

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 15 Mars, 2007 13:37

Som den Grey's Anatomy junkie jag är (jag är junkie för mycket) måste jag ju bara tipsa om denna underbara lilla video någon gjort. Låten är underbar, även den är ren nostalgi för mig! Se och njut!

Snart klar med mitt arbete. Skönt! Sen är det dans ikväll igen på gymmet. Afrikansk sådan. Jag kommer ha träningsvärk tills på söndag.

Helgpeppad

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 15 Mars, 2007 10:38

Hurra! nu är det bara två dagar kvar tills lördag! Jag längtar så efter att det ska bli lördag och att det därmed är utgång. Ska bli riktigt roligt!
Igår var jag på hundklubben med Agnes och hon var helt makalös! Hur duktig som helst! Fick diplom och allt för att vi klarat kursen. Nej, S, jag ska inte rama in den. Ska sitta på mitt kylskåp. Är riktigt sugen på att lägga golv i hall och kök. Grå plastmatta + fällande hund är ingen bra kombo.

Shoppade loss lite ögonskuggor i går på Blush. Var riktigt sugen, eftersom jag inte kunde hitta så mycket som min karl ville shoppa, så jag bestämde mig: är inte jag värd något fint? =) Alltid blev mitt egna svar.
Mormor, om du läser detta så kommer ni väl till mig imorgon? Snälla ta med min älskade kjol då!
Powered by pLog