Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Pluggpaus

Vill ha, vill ha — Skrivet av tiiina @ 14 Mars, 2007 14:34
Nu har jag tagit en liten paus. Är snart klar med arbetet ändå. Är bara alldeles för seg idag för att vara effektiv. Vill hellre lägga mig i fosterställning och bläddra i Elle tills jag somnar och vaknar när Grey's Anatomy börjar ikväll. Dagens i-landsproblem är att mitt videoband är alldeles för överspelat och därmed kan jag inte spela in Topmodel. Hmmm. Får zappa.
Vill ha: Detta armband och en sponsor till mig för att köpa detta armband eftersom det kostar en förmögenhet. Får leta snarliknande på billigare ställen.
Näääe om man skulle ta och bli klar med arbetet idag. Eller bara slappa? Ikväll ska vi ju på hundkurs och det är ju lite jobbigt. =)Välja dröm

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 14 Mars, 2007 11:26

Nu har jag ätit en sen frukost, varit ute med Agnes (vad kallt det var idag då!), städat lite och nu ska jag sätta mig och skriva klart mitt arbete till Komvux om två kristna inriktningar. Sen ska jag börja läsa en engelsk bok av Stephen King, som verkar riktigt tråkig.
Nu har jag väl bestämt mig. Aah, typ. Jag ska söka till lärare nästa år, men samtidigt ger jag ju upp min dröm om att bli journalist/informatör. Men det har stått mellan lärare/journalist hela mitt liv, förutom lite sidospår att bli bagare och ett tag ville jag bli barnmorska. Men det är alltid det jag har tänkt mig: lärare/journalist. Men å andra sidan finns det alldeles för många journalister, och jag vill inte plugga i massa år sedan inte ha en säker framtid. Dessutom vill jag jobba på Elle eller något annat magasin, och det är jag "säkert" ensam om i hela världen. =)
Fast å andra sidan så är det ju överskott på gymnasielärare också. men lärare kan ju aldrig försvinna. Uuuuuh. Det är jobbigt! Tänk om utbildningen jag började på i höstas hade varit kul och normal, då hade jag iaf varit en bit på vägen. Men nu känns det så långt bort.
Dags för plugg. Sen ska jag internetshoppa åt J! Älskar internetshoppa!
Powered by pLog