Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Fredagslista

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 09 Mars, 2007 23:41

Blev inspirerad av VeckoRevyns nyhetsbrev där de listar lite olika grejs från veckan och inför helgen. Tänkte därför göra en egen.

Veckans film-tips: The Queen. Såg den idag. Riktigt bra! Helen Mirren är skrämmande lik ibland. Även Crank är ruskigt bra.

Helgmat: Tacos. Imorgon!

TV-måste 1: Alla kategorier vinner Schlagern imorgon, är helspänd!
TV-måste 2: Var tvungen att se "Let's dance". Heja Tobbe!

Bästa låt: Hmmm.... kan inte välja. Får nog säga att jag sjunger mycket på Cara mia med Månsan just nu.

Snackis: Är det rykten, eller ska Zara öppna i stan? Återstår att se, men jag hoppas innerligt.

Veckan bästa: Älskar mina nya köp jag gjorde idag: en lång finstickad grå kofta med fickor från Indiska, svart enkelt ribbad linne från samma butik, samt en superfin kortärmad vit/honungsrandig kofta från MQs nya kollection 365 SUNSHINE . Väldigt fin och inte så dyra kläder.

Veckans mest oväntade: Jag o J var på dejt. Klockan 15,15 en fredag gick vi på bio.

Ussh. Nu blev jag trött. Natti!

Cara mia!

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 09 Mars, 2007 12:06
Imorgon är det melodifestivalfinal! Och jag är så laddad, redan nu. Kommer sitta där och vara så nervös. Hejar på Måns, men även Sebastian, Lärarinnan och Sanna Nielsen är bra. Kanske skulle jag kunna tänka mig Andreas Johnson, men jag tycker att den låten är liten skrämmande lik en annan, vet dock inte vilken. Och så tycker jag ju om The Arks låt, fast att jag avskyr Arkarna annars. Gud, vilket bra startfält!
Idag ska jag och J se The Queen. Klockan 15.15. Pensionärer! Agnes är lite bättre, men fortfarande inte bra. Ska ringa veterinären nu och kolla vad de säger. Cara mia!


Powered by pLog