Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Hurtiga jag

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 08 Mars, 2007 20:53
Idag har varit en sådan där bra dag. Jag har gjort klart ett arbete som jag trodde jag skulle sitta hela natten med, jag har börjat på ett annat arbete, jag har varit ute och gått med Agnes och jag har tränat. Herregud - det var afrikansk dans, men passade faktiskt mig när man inte behöver ha hållning eller något annat. Var riktigt skoj. Blev sådär überhurtig när jag gick hem därifrån (in till stan).
Nu ska jag hitta något att ha på mig nästa lördag. Lite tidspessimist va?
Jag och J är världens pensionärer. Imorgon ska vi på bio klockan 15, för det var för sent klockan 21 tyckte vi och så vill jag se Let's dance. Jag har noll liv!
Vill vinna: Jag vill vinna den här stoooooora väskan som hela jag får plats i och lite till. Hade varit perfekt inför Barcelona resan. Tjoho!morgonstund har guld i mun

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 08 Mars, 2007 10:19

Morgonstund har guld i mun. Nej, knappast. Jag är så nervös inför mitt arbete, jag kan inte koppla av, så jag gick upp i ottan för att skriva lite mer på det. Ska sitta och fixa nu fram tills två ungefär, då ska jag åka till Stadsbiblioteket och forstätta. Sen ikväll ska jag träna. Uuuuuh. Men jaa, det blir nog skoj.

Hipp hurra för S som äntligen hittar lite bättre och närmre utbildningar än Stockholm! Jag för som vanligt min egenstartade kampanj att försöka få hem alla hit igen, men som vanligt nappar ingen. Kanske behöver muta dem lite?
Två dagar: Årets bästa dag? Jaa för mig iallafall - Melodifestivalen!
Nio dagar: Tills vi ska gå ut. Känns som om det var en evighets sen. Men det var ju faktiskt bara två veckor sen. Men då var vi ute i sthlm så det räknas inte. Vad ska man ha på sig då? Funderar på min kjol med hängslen, men då vill jag ha något fint därunder.. Kanske ska gå på S linje, med lite glitter och glamour? Finns ingen som älskar glitter och glamour och badbomber som hon!
Powered by pLog