Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Nothing to do but blog

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 27 Februari, 2007 19:10
Åååh! Är äntligen klar med dagens uppgifter. Jag har lagt upp ett schema som ser till att jag har saker att göra hela tiden, men nu är jag klar med dagens skoluppgifter iaf. Tvätten är i torkskåpet, ingen tumlare här inte.
Jag blev så förälskad i Michelle Williams nya frisyr. Vill också vara sådär söt i håret. Just nu är min frisy a la skatbo. Att Michelles karl är too die for är ju också ett plus.
Imorgon väntar ännu mera tvättande, pluggande och sedan kurs på kvällen. Har precis fått reda på att jag ska arbeta lite extra hos min far om två veckor - överlycklig!
Vill ha: Denna mastodontbok + ett snyggt coffetable till.Tvätthat

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 27 Februari, 2007 16:29

Jag tycker inte om att tvätta, det är inte direkt ett favoritobjekt. Men det måste ju göras, och jag tycker jag tvättar hela tiden, men vår dumma torktumlare vägrar att fungera varje gång hag ska tvätta. Ändå ser jag grannarna torktumla sin tvätt. Vad gör jag för fel??

Idag har jag gjort följande saker: handlat, städat, lagat mat, pluggat, tvättat, gått ut med Agnes, pluggat, pluggat... Det är inte Okej att ha så här tråkigt!!!!!!
Ikväll: Förgyllning - Desperata och Gilmore Girls!
Powered by pLog