Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Brrrrr!

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 20 Februari, 2007 17:25
Får nog packa om min väska. Skinnjackan åker ut, men vad trodde jag? Att det skulle bli varmt? Hur fick jag för mig det? No no, nu är det vantar och mössa som får sin stadiga plast. Önskar att jag hade en sådan här att lurva mig i. Ner åker också mina fantastiska träningsbyxor ifrån HM, som alltid funkar under jeans när det är snorkallt ute.
Jag och S ska nog ta en tripp förbi en utställning. Lite kulturella får vi allt vara. Men det är väl det på sin höjd. Har varit i Sthlm massa gånger nu sen alla flyttade dit, men aldrig varit riktigt kulturell. Har dock testat på Sthlm partyliv också. Lite bättre än här iaf.
Nej, nu ska jag gå och reorgnaize. Och lyssna på underbara Salem Al Fakir.Los Stockholmos tripos

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 20 Februari, 2007 10:16
Imorgon beger jag mig från småstad till storstad med min reiseleiter S. Har varit lite halvt bitter över att åka i väg men nu är jag mest glad. Kommer dock sakna Agnes och J hur mycket som helst, men de klarar sig nog utan mig. Ja, det gör de.
Idag ska jag plugga all day long eftersom jag har massor att redovisa när jag kommer tillbaks. Har dock gjort det mesta, så det känns skönt. Det är inte så jättejobbigt att plugga där, nästan rena leken mot högskolan.
Vill ha: Felfria naglar som jag inte biter på! Nu måste jag verkligen skaffa nytt nagellack, för annars biter jag av allt. Ja, det är äckligt, kan ej hjälpa.
Vill inte ha: Den fruktansvärda kräksjukan som hägrar i Stockholms stad. Keep your hands off me!!!!!!
Vill se: Exakt hur pigg S är på söndag när hon ska bakfylleshoppa med au-pairmamma. Hahaahahhaa!
Segla lugnt!


Powered by pLog