Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Summering v. 7

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 18 Februari, 2007 12:33

Måndag: Började skolan. Lycklig som ett troll! Efter att Högskolan bråkat med mig i tid och otid, och jag vet att jag har rätt för det säger alla, så började jag. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men jag blev iaf glad att göra något. Skitförkyld.

Tisdag: Pluggade, men det allra viktigaste skedde på kvällen då det äntligen var Desperate Housewives premiär! Vi snaskade på nyttiga muffins som var jättegoda

Onsdag: Alla hjärtans dag. Firade den inte, var på träning med Agnes. Top Model började, och What About Brian var skitbra. Tv-nörden is here to stay! En vecka till Sthlm.

Torsdag: Pluggade mer. Förvånad över allt jag hunnit med! Gick en halvmil i skogen. Min klänning kom! Och var för lång. Ser ut som jag är ca 130 cm lång, och har världens kortaste ben. Ska lägga upp den.

Fredag: Förmiddagen pluggade jag. Har gjort massor! Kvällen tillbringas storstädande, med en snabbvisit av min mamma och pappa. Jag såg Let's dance och irriterade mig på Yvonne Ryding.

Lördag: Firade födelsedag. E var här och vi mös när våra favoriter i Melodifestivalen gick vidare till Globen direkt. Z spydde fyra gånger, och J satt vid datan hela dagen. Kunde inte somna, försökte läsa, gick inte... Somnade vid två.

Söndag: Vaknade vid nio av Agnes. Gick ut och gick. Gick och lade mig jämte J och väckte honom. Han morrade lite, sen gick han upp. Suttit och pluggat. J ser på dokumentär. Ska packa till Sthlm idag, och försöka börja på en bok jag lånat av Los Gruva.Sen är det middag hos mama.

Nej...det händer inte mycket i mitt liv. Men jag längtar så tills på onsdag, då jag och S ska ut på upptäcksfärd igen. S agerar reiseleiter igen som vanligt, jag är bara ett bihang likt en blindtarm som är sugen på att shoppa billigt. Hoj hoj!
Powered by pLog