Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Å klockan är...?

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 25 November, 2006 22:51
23,01 enligt min telefon. Och jag sitter framför datorn. En lördagkväll. Idag har gått riktigt snabbt. Först en sväng inom djuraffären och sen letade jag efter en regnjacka. Men det ska ju tydligen inte finnas! Vi bor på västkusten, här regnar året runt! Sen litet slapp hos Emily, följt av Happy Hour med kycklingvingar och öl. Sen fortsatte vi kvällen med att se World Trade Center filmen. Ville så gärna tycka den var bra.. Men det var den inte. Däremot läser jag en riktigt bra bok just nu. "Med känsla för stil". Rekommenderas.
Näää, jag sitter här klockan elva en lördagkväll. Nu ska jag ta tag i mitt liv. Imorgon väntas plugg hela dagen plus lasange hos Js föräldrar. Tjohejs!All I want for X-mas...

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 25 November, 2006 12:30
Fick en liten mindre julstämning i kroppen när jag hörde Mariah Careys "All I want for Christmas" på tv:n. Sedan tittade jag ut. Spöregn. Julstämningen försvann. Fast jag hade också velat ha Johnny Depp!
Idag ska vi åka och shoppa lite till hunden. Shoppa och shoppa, men köpa det allra sista. Talade med uppfödaren igår. Det visar sig att hon har ett litet navelbråck. Lite synd, men hon är så adorable ändå.
Sen ska vi ta och käka lite lyxlunch på Harrys. Pengar på kontot =)
Köpte ännu en klänning igår. Min nya favorit. Ååh, en jättefin svart och silvrig. Ska nog ha den på julafton.
Yes: Erik och Markus till Idolfinal. Heja Erik!
Antal dagar kvar: Sju. Sju små dagar kvar tills Agnes kommer! Enligt uppfödaren kommer hon var extremt lik denna hund.


Powered by pLog