Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Loooove!

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 13 November, 2006 22:17

Kalla mig fjollig eller vad ni vill: jag har hittat en kvinnas kärlek idag. Mina favoritskor! Trots att de ligger lååångt över min budget (dyraste skor jag nånsin köpt) kunde jag inte motstå dem. Jag blev helt enkelt... kär. Hade tänkt att spara mig till Paris, men med den rätta klackhöjden, kvaliteten & att de faktiskt är lite fodrade gjorde att jag nallade på sparkontot.

Annars har jag tränat, fikat och pluggat. Nu har jag sett på Fotbollsgalan, och imrgon är det skola, sen ska jag tvätta och packa. Fortfarande har inte uppfödaren skickat fler bilder på min hund, lääängtar innerligt, kollar mailen säkert tio gånger per dag! Nu ska jag sova dock. Puss!

Crazy

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 13 November, 2006 10:44
Kollade precis på veckorevyn.se, och upptäckte att ännu ett par har gått isär, denna gången Jude Law och Sienna Miller. Faktiskt föga förvånande, eftersom han offentligt berättat om sin otrohet med barnflickan när det nu var.
Hursomhelst, inatt skulle jag försöka få tag på Viktor&Rolf kjolen på HMs hemsida, och upptäckte att den inte ens såldes där och att Hms sida var fullständigt över trasserad av galna shoppingbrudar. Näe, jag får hitta ngt liknande i Paris, men den färgen var sååå fin!
köpte hundbur och grejs igår, och sen fick jag en diabädd av Js föräldrar. Så nu har hon en säng med. Om två och en halv vecka får jag henne. Men först i övermorgon åker jag till Paris! Au revoir!


Powered by pLog