Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Lost the faith

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 31 Oktober, 2006 13:13
Ja, nu har jag snart tappat hoppet om alla kärlekspar där ute ivärlden som jag verkligen trott på. Först Brad och Jennifer, och nu Ryan och Reese.
Utöver det så har jag total tentaångest, tycker jag inte förstår någonting och då kommer tankarna som: "klarar jag detta? Är detta det jag vill" osv.
På söndag ska vi kolla på valpen! Längtar!!v. 44 - tentavecka

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 30 Oktober, 2006 10:04

Är det förresten vecka 44? Det är det, va?
Iaf har jag tentavecka och det är ruskigt mycket att göra plus att jag slarvat bort en av böckerna jag behöver.Jaja, får försöka mig utan.. Skit också!

Självförtroendeboost

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 26 Oktober, 2006 12:58

Se Doves reklamfilm om hur de manipuleras i modebranschen och känn dig lite bättre iallafall.
Dags för tentaplugg!

Älskade onsdag

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 25 Oktober, 2006 18:40
Åå, äntligen är det onsdag igen! Älskar onsdagar, vilket betyder att jag myser framför tv och kollar på Top Model samt att det inte är långt kvar till helgen!
I helgen vanskas inflyttningsfest samt ett Ullaredbesök. Mina älskade stockholmsbabes kommer ju ner också!
Nästa söndag ska jag titta på en valp! En liten söt Jack Russeltik som idag är 2,5 veckor gammal.
Bäst just nu: Sandi Thom - I wish I was a punk rockerPuppy love

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 23 Oktober, 2006 21:16
Är på jakt efter en liten hund, till min sambos stora skräck =) Jag har velat ha hund sen vi flyttade ihop för två och ett halvt år sedan och eftersom vi har utmärkta förhållanden för att skaffa en hund nu, ska jag faktiskt passa på. Ska bara hitta the dog först.
Inte mycket bättre. Snörvel!
P.S Min star! Gör en egen, roligt tidsfördrivHöstsnuva

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 23 Oktober, 2006 15:03
Ja visst, nu är jag återigen förkyld och förfrusen. Klarar inte av det svenska vädret, minska lilla vindpust däckar mig.
Idag har jag i Panodildimma ändå lyckats förbereda mig för min redovisning i morgon, gått fyrtio minuter i ösregn (smart!) samt fått magsår över att jag ska skriva tenta snart igen.
Nu har jag iallafall tid över, så jag köpte mig en ELLEPuls, och ska lägga mig och slöläsa den nu. Snörvel, snörvel på er alla!Torsdag igen?

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 19 Oktober, 2006 11:20
Det går så himla fort nu. Veckorna bara rullar förbi en, och jag har hur mycket som helst att göra i skolan. Lite bittert men sant.
Idag ska jag åka till stan och fika med min Mary, innan hon beger sig i väg till Barcelona - i fyra år!! Det är väldigt bittersweet - jätteglad för henne att hon kom in på designutbildningen, men ledsen för att jag inte får träffa henne som förr.
Ikväll väntas det spinning. Om vi orkar. HejsvejsOktobersöndag

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 15 Oktober, 2006 11:29

Sitter och myser i det underbart fina, men iskalla, vädret. Hösten är verkligen fin, jag blir lite känslosam såhär på söndagen.
Igår satt jag och skrev på min tenta. Hmm.. inte färdig ännu, får fortsätta hela dagen idag med. Men jag börjar få struktur iallafall. Nåväl, annars idag ska vi fara hem till oss och vänta på besök. Städa kanske.
Vill ha, vill ha: denna underbara tjögklänning från Only!
Jag vet vad ni tycker, men jag bryr mig inte. Jag tycker idolDanny är skitbra!

Freezy saturday

Filmtips — Skrivet av tiiina @ 14 Oktober, 2006 18:56

Ååååh vad kallt det är! sitter inomhus med vantar och mössa. Hos svärföräldrarna där inte elen riktigt fungerar och är hundvakter. Jag fryser så mycket!! Mina händer är snart stelfrusna och jag har skrivit min dumma tenta nästan klart.. Nästan är väl en överdrift, men jag har skrivit mycket. Näää, det här var för kallt för att göra.

P.S catch me if you can ikväll - grym!
P.S.S Ny lägenhet - wunderbar
Powered by pLog