Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Saker som får mig att smälla av

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 29 Augusti, 2006 16:30

Tänkte lista lite saker som jag just nu inte är speciell god vän med:

1) CSN - alltid detta meck med papper och koder. Allt ska ju gå så himla bra via internet, men det tar ändå en massa tid och man får ändå sitta i telefonkö
2) TRE - deras försäkring hjälpte inte mig för tillfället! Och dessutom har de inga lånemobiler så länge, för "dem är slut för tillfället"
3) Skatteverket - jaha, och mina pengar då? I två månader har de lovat mig tillbaka min skatt (som jag ändå inte fått uppgift på hur mycket det är jag får tillbak) och inte ett skvatt
4) Vädret - är det sommar, är det höst? Jag blir galen.

Idag är jag som sagt på riktigt, riktigt dåligt humör. Tack gode gud att det är bra på tv ikväll. Men just det:
5) Att Gilmore girls och Idol går på samma tid! WHY???

Jag å 500 andra

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 28 Augusti, 2006 15:32
Har varit i stan idag. Tänkte shoppa ett par snygga höstskor med lite klack, eftersom jag anser mig själv mogen att klampa runt i något annat än lågklackat nu. I lördags på finsittningen klarade jag hela kvällen galant i sex cm höga klackar! Inga brutna vrister, trots förfriskningar i kroppen.
Men det blev inga skor. Min mobil har gått sönder, och jag ska betala 1750 kronor för att laga den. Så det blir höstskor från ifjol, alltså låga skor. Jag blev riktigt bitter över detta! De där mobilförsäkringarna täcker ju ingenting!! Eftersom jag betalar för mobilen i abonnemanget så var det ju lika bra att laga den..
Men jag fyndade en långärmad knälång svart klänning från Cubus (av alla ställen) idag. Enligt expediten sålde klänningen som smör, så det blir alltså jag och 500 andra som springer omkring i den i höst. Men 200 spänn, fynd!
Katherine Heigl är sååå snygg här!Älskar dagarna efter galorna, då man bara kan drömma sig bort bland alla snygga klänningar. Hejsvejs!Storhandling och fotografering

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 25 Augusti, 2006 15:58
Idag var det dags att ta foton till de nya kårlegen. Mmm..visst blev jag nöjd med mitt leg. Jag blundade på tio bilder i rad, och till slut blev jag så trött att jag valde ett foto där jag bara blundar med ena ögat. Nåväl, skoj var det iallafall.
Sedan gick jag på stan en stund med mina trevliga nya klasskompisar. Jag sov dock bara fyra timmar i natt efter kåren, och förkylningen sitter i, så jag bestämde mig sedan för att gå hem ifrån nollningen för i dag. Har handlat mat för all framtid, jag och min karl.
Imorgon dags för finsittning. Spännande!Förkyld dag 4

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 24 Augusti, 2006 11:56
Så passande att jag fick världens förkylning nu under nollningen, och har varit tvungen att stanna hemma i två dagar för att jag har haft feber och diverse andra åkommor. Idag har jag iallafall känt mig bättre, så jag ska gå i kväll iallafall. I övermorgon är det finsittningen. Har lånat en riktigt najs grön klänning av Mary, nu ligger problemet bara på skorna.
Snyft: Min allra bästa rosebud är borta! Spårlöst försvunnen! Måste köpa en ny snarast!
Vill ha: Pannkakor! Jag ska äta pannkakor i massor i den nya lägenheten. I denna lägenheten utan fläkt är det smått omöjligt att baka pannkakor om man inte vill att allt ska lukta pannkakor för resten av livet.Nollning dag 2

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 18 Augusti, 2006 23:05
Idag har jag varit på nollningen för andra dagen. Det har varit hyftsat roligt, hade uppskattat det mer om jag inte var så trött!!
Högskolan verkar annars vara en riktigt rolig sak, om man tar bort alla dumma tentor dvs. Nu ska jag sova, imorgon börjar vi 9.46. Exakt!

People omröstning

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 12 Augusti, 2006 16:31
Amerikanska magasinet "People" har lagt ut en omröstning på sin hemsida om vem som ska bli utnämnd bästa klädda kvinna. Jag röstade på Jennifer Aniston, har börjat uppskatta hennes svala och diskreta stil allt mera. Men jag tycker fortfarande att Rachel Bilson klär sig bäst.
Nej, dags för lite EM-tittníng.Fortfarande pilatesvärk

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 11 Augusti, 2006 11:06

Det är sanslöst vad det där passet gjorde för min magmuskel. Har fortfarande riktigt grym träningsvärk, det gör ont när jag skrattar. Sedan har jag väl inte den mest vältränade magmuskeln heller. =)
Jag är så grymt nervös inför högskolan och nollningen och allt vad det innebär. Bara 6 dagar kvar nu. Får nervöst sammanbrott bara jag tänker på det.
I mitt kök finns en meter disk som jag ignorerar. Måste nog ta i tu med den. Kanske imorgon?

Pilatesvärk

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 10 Augusti, 2006 13:27
Igår gick jag på pilates för första gången. Jag tror det kommer att passa mig riktigt bra när jag väl fått in alla moves. Idag är jag lite halvt mörbultad och det känns i mage och lår. Men det är så det ska vara efter man har tränat.
Igår köpte jag den finaste jackan av dem alla. Jag blev helt förälskad! En svart Jackie Kennedy-inspirerad sak. nu bara längtar jag till hösten då jag kan ha på mig den. Jämt!
Fransmännen var roliga. Hade på sig skorna hela tiden inomhus. Men men.. Nu ska jag göra något med mitt liv! Hejsvejs!Bon jour!

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 07 Augusti, 2006 16:48

Har precis stressduschat och ska snart göra mig iordning. Ska dock lata mig lite, och käka en pizza. Om nån timme kommer några hit, vi ska förfesta lite innan måndagsklubben. Några kommer direktimporterade ifrån Thn, och Sofia har två fransmän på besök som också ska komma med. Ska bli väldigt trevligt. Ska försöka på mig att säga några ord på min skolfranska. En av killarna kan inte ett dugg engelska, så det ska bli mycket spännande det här.
Au revoir!

Nackspärr

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 04 Augusti, 2006 11:45
Inatt straffade alla mina sju kuddar mig. Trots att jag alltid kryper upp och brukar sova underbart ibland dem, fick jag nackspärr i natt. När jag vaknade hade jag fyra kuddar på höjden, vilket troligen lett till spärren. Aj som *** vad ont det kan göra. Min rörelseförmåga har dock inte förstörts, men jag kan absolut inte titta uppåt eller neråt. Härligt!!
Idag: Ska faktiskt börja rensa i mina garderober. Vill ha så mycket som möjligt klart innan den 1:e september. Jobba...
Vill ha: Nicoles Alexander McQueen sjal. Nu!
Dagens middag: Eftersom jag är skitdålig på att laga mat, blir det Knorrs pastasås och pasta. Onyttigt och äckligt!
Hejsvejs!Raindrops keeps falling on my head

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 02 Augusti, 2006 15:10
Visst blir man överlycklig när det ösregnar utanför fönstret och man äntligen är ledig? Men men...
Nu har vi skrivit kontrakt och allt på den nya lägenheten. Ska dit på måndag och fixa lite med mätningar och så! Hoppas vi kommer trivas där. Men två månader är det allt kvar tills vi ska flytta. Dock börjar jag skolan snart och vi flyttar samma helg som min första tenta, så det vore skönt att i allafall ha utrensat redan innan jag börjar skolan.

Oj, vad hon är plastikopererad lilla Ashlee. Snoken är verkligen inte den samma.
Nope, dags för lite IKEA-katalog spaning. Btw, HBK vann!


Powered by pLog