Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


Drömmer om...

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 30 Juli, 2006 22:36
... att min älskling skulle få för sig att vi borde åka på en weekend bara han och jag, trots att vi ska flytta, dålig ekonomi och ett evigt sparande till Thailand. Bara en liiiten weekend, han och jag. Kanske till Budapest eller Prag eller Barcelona.
Snart slutar han. Jobbar ju dag och natt. Han jobbar jämt. Men på tisdag, då är vi lediga båda två. En väldigt sällsynt förteelse!
Håll tummarna: HBK-Gefle imorgon. Nu blir det kanske äntligen en vinst??Lista

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 29 Juli, 2006 00:22
Är sjuk idag. har sovit grymt mycket. Såg "The Break-Up". Helt okej film. Igår såg vi "Transamerica", den var riktigt bra. Felicity Huffman spelar grymt bra!

Äntligen: Lee Straffords torrshampoo i sprayform, som tar bort det fettiga ur håret när man inte hinner tvätta håret. Läste om det i nya VR, ska testa det nästa vecka.
Vill ha: Ååh, förutom världsfred och allt sådant där som jag faktiskt vill ha, så är jag riktigt sugen på en härlig höstkappa och en snygg stickad klänning, gärna i någon purpurfärg.
Önskar: att jag hade en sisådär femtusen över så att jag kunde dra på en sista minuten och bara ta det lugnt. Behöver inte ens vara ett varmt ställe. Bara komma bort!
Dagens inspirationskälla: Kylie Minouge, alla kategorier. Såg en dokumentär med henne idag på dansk TV. Hon verkade verkligen älska livet, trots att hon kämpar/kämpat mot cancer. En sådan människa vill jag vara!Svettig söndag

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 23 Juli, 2006 22:39
Nyss hemkommen från jobbet. Lite halvt småsvettig, dock bara av värme inte av stress direkt.
Ska alldeles strax gå och hoppa i säng, är riktigt trött. Måste dock bara meddela att jag fortfarande hatar mitt hår och att jag numer endast träffar folk när jag har uppsatt hår. Det finns värre situationer jag vet, så nog talat om det.

Fortfarande fattar jag inte de här. Hejsvejs!MAX 3 centimeter???

Tjejgrejs — Skrivet av tiiina @ 21 Juli, 2006 16:57
Hmm.. Har precis klippt mig. Det blev lite mer än bara tre centimeter. Jag och frisören började diskutera och mina tre centimeter blev genast några fler (läs två decimeter). Så nu vart jag korthårig igen. Jag som sparat så länge. Lite bitter är jag allt. Men det går över.
Dagens kap: 2 dunderfina diadem från Åhlens, för 30 kronor. Så där härligt stora som jag tycker om, i mitt nya korta hår.
Dagens yes: Mitt halsband har kommit in! Mitt älskade hjärthalsband som jag letat över allt efter. Men mitt favorithalsband jag fått av min karl är borta.
Dagens aktivitet: Ska drinka på Bulls med tre kompisar. Sedan ska jag lägga mig tiiidigt idag. Imorgon vill jag vara härligt utvilad, gå en promenad, städa, fika och sedan jobba. En sådär skön dag.

Nya HM katalogen damp ner idag. Inget direkt överraskande. Check it out here.Myggbiten

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 20 Juli, 2006 09:39
Eftersom vår lägenhet är omkring en 100 grader, måste vi sova med öppet fönster. Vilket bidrar till att jag är sönderbiten på händer och fötter, av min fiende myggen.
Nu: Jobb i fyrtiograders värme
Imorgon: Klippa håret MAX tre centimeterÄlskade Haag

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 18 Juli, 2006 23:35

Ååh, jag är helt frälst i Martina Haags böcker just nu. Har sträckläst "Hemma hos Martina" just nu, och den bjöd på riktigt många härliga skratt. En bok att verkligen rekommendera!! Likaså "Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också bra). Tjejen skriver fruktansvärt bra. Längtar tills ovanstående blir film... Ska spana efter hennes krönikor på nätet någon dag.

Kollade runt på internet idag efter billiga böcker till skolan. Så dyrt! En bok kostar närmare 900 spänn på Bokus, tänk då hur dyr den är i studiehandeln. Det blir ett mindre rikt studentliv i fyra år framöver.
Nu ska jag sova. jobb imorgon.

Men ser inte Jessica ut som Victoria Silvstedt?

Maskerad

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 17 Juli, 2006 11:06

Om lite mer än en vecka ska jag på maskerad, som en favorit i repris från 2004. Tyvärr är mina idéer helt slut, och jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig. Någon som har idéer, vänligen utbyt dem med mig!

Nu ska jag alldeles strax till stan. Min Thn babe kommer hit för en fika (komiskt), men sant! Ikväll jobb.

Finally free

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 13 Juli, 2006 17:46

Nu är jag ledig i 72 timmar framöver, vilket ska bli oerhört, oerhört underbart! Dock behövs det städas lite runt om här i lägenheten, något som säkert går fort.Väntar på att min baby ska komma hem. Han jobbar dag och natt just nu, tycker synd om honom.

Rekommenderas: Läst ut "Blonde" nu. En helt okej bok. Men en riktigt skoj och bra bok är Martina Haags "Underbar och älskad av alla". Sträckläste den i måndags, den gav många skratt.
Veckans jaaa: Jag kom in på högskolan!

What's the deal?

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 01 Juli, 2006 17:38
Lördag igen. Dagarna går snabbt. Nu ståndas två härliga lediga dagar. Ikväll blir det parmiddag och imorgon blir det förhoppningsvis beachen. Hoppas vi kan slå ett öga på Brasilien-Frankrike matchen också.

Vad är det för mening med de här? Hejsvejs!


Powered by pLog