Blogg gratis Logga in

Tinas blogg


S som i Sol, Sommar och Svett

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 30 Juni, 2006 17:51

Nu är vi tillbaka till vardagen. Men åååh, vad underbart Egypten är. Kan verkligen rekommendera alla att åka dit. Tänkte fixa med lite bilder sedan när jag framkallat någon av våra åtta rullar.
Har börjat sommarjobba nu. Gott med fint väder, så jag kan sitta ute lite och lapa lite sol. Dock svettas jag som en gris när jag cyklar hem i typ 30 grader. Känns som ett spinningpass. Ska ta tag i träningen så fort Mary kommer hem. Vill inte själv!

Läser: "Blonde" av Joyce Carol Oates. Good so far.
Längtar efter: Alla mina Stockholmbabes och en kall öl på krogen tillsammans med dem.
Skit i: "Derailed", trots favvoskådisar, ingen bra film
Hejsvejs så länge!

Glad midsommar!

Egypten — Skrivet av tiiina @ 23 Juni, 2006 16:24
Glad midsommar pa er alla! Sjalv ska man bara ta det lugnt, och kaka pa Hard Rock Cafe. Pa mandag aker vi hem... Vill inte! Hej svejs!Another day in paradise

Egypten — Skrivet av tiiina @ 19 Juni, 2006 10:15

Hello! Nu har den forsta fjallningen kommit. I hela ansiktet. Men vi har ju en hel vecka kvr, sa det ar nog ingen fara.

Var och sag pyramiderna i forrgar. Herregud, sa jadrans maktigt! Visst, jag hade tankt att dem skulle vara stora, men det var helt gigantiskt! Det var det absolut basta jag sett, varldens utsikt over hela Kairo och dessa statliga stora 4000 ar gamla pyramider! Kairo i sig var en mycket spannande stad att se. Var och sag hur de tillverkade papyrus, akte en liten sightseeing och var pa museum. Onskar att man hade sett mer av den staden, det var riktigt coolt.
Har precis atit en mastodont frukost och ska snart ga och sola. Ikvall ska vi nog bara slappa och ladda infor morgondagen, fotboll, viktigt, viktigt.
Hoppas allt ar bra i Sverige. Men det ar mycket battre har... Hej svejs!

I natt Kairo

Egypten — Skrivet av tiiina @ 16 Juni, 2006 17:18

Hello! Hoppas ni har det skont dar hemma. Tydligen skulle det ju vara varmt ett bra tag till i Sverige sa det har ni nog. Sitter aterigen pa ett internetcafe, pa hotellet. Har varit och akt jallajalla buss ner till ett stalle som heter downtown. Fan vad de kor har nere, det var faktiskt lite laskigt. Om nagra timmar ska vi aka till Kairo, 50 mil genom oknen. Dar ska vi tillbringa morgondagen och se pa pyramider, samt att ga pa egyptiskamuseet. Har fatt varmeutslag pa handen, sa jag ar helt svullen pa mitt vanstra lillfinger. Elva skona dagar kvar, och brannan borjar lagga sig och pengarna borjar brannas. Hehe!

Igar kollade vi pa Sverige mot Paraguay, satt allra langst fram pa ett stalle som visade det. Gissa om vi skrek nar Ljungberg fick in bollen!!

Jag onskar att alla fick se detta stallet. Det ar som paradiset pa jorden. Kopt mig en jattefin box, vagade inte pruta. Men sedan har vi bara atit. Pa ett stalle kostar det 96 spann for fyra maltider och varsinn dricka. Overkomligt.
Jocke har fatt en slang av magont och har inte matt bra idag. Sa jag far fara upp till rummet nu. Har antligen borjat hitta dit bland alla 800 rum som finns. Ha det gott!

Egypten

Egypten — Skrivet av tiiina @ 15 Juni, 2006 17:08
Jo nu sitter jag har. Det ar mycket varmt och valdigt fint. Allt ar bra, mormor, sa du behover inte oroa dig. Halsa till alla! Puss puss
Resfeber

Egypten — Skrivet av tiiina @ 09 Juni, 2006 23:44

Ja, nu är resfebern ganska påtaglig. Efter min karls flängande till Malmö idag för att fixa med pass, känns det faktiskt riktigt pirrigt.
När vi kommer hem ska jag leta efter en ordentlig lägenhet. Är så trött på att inte innehava en fläkt! Luktar ju mat överallt, jämt!

Imorgon: Jobba, SVERIGE - Trinidad Tobago + Anna!!
Guten nacht!

35 grader +

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 08 Juni, 2006 10:31

Nåväl, snart åker vi. Ser fram mot detta riktigt mycket. Ska fara till apoteket idag och fixa lite nödvändigt. Jag blir nämligen alltid dunderförkyld i solen, samt får gigantiska munsår.Inte så trevligt. Dock är det över 35 grader där. Najs!

Så Madonna blev ny HM modell. Hmm. Tycker att det är dags att kedjorna satsar på modeller nu, istället för kändisar. Nope, nu ska jag sminka mig. Hejsvejs!

Jobb,jobb,jobb

Blogg, blogg — Skrivet av tiiina @ 06 Juni, 2006 11:14
Alldeles strax dags att cykla till jobbet. Jobbar ¨på obestämd tid idag, lite nervöst faktiskt. Idag ska min karl ta hand om lägenheten och städa, får se hur det blir me det =)
På söndag åker vi. Hejsvejs!


Powered by pLog